Internetbureau in Eindhoven: JKC Media

Ben je op zoek naar professionele hulp bij het laten maken van een WordPress-website of het laten bouwen van een WordPress-webshop? Bij JKC Media, een WordPress-internetbureau in Eindhoven, staan we voor je klaar. Onze reputatie is gebaseerd op onze proactieve aanpak, focus op resultaten en persoonlijke benadering. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten en we gaan er direct mee aan de slag. Met onze diensten kun je moeiteloos en zonder zorgen een nieuwe website laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve, vindbare en gebruiksvriendelijke WordPress-websites en webshops.

WordPress-website laten maken

Het team van JKC Media heeft ruim vijf jaar ervaring in het maken van professionele websites met behulp van het WordPress Content Management Systeem (CMS). We zijn toegewijd aan het creƫren van websites die voldoen aan jouw behoeften. Daarbij houden we rekening met marketingtechnieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Strijp-S in de Brainport-regio in Eindhoven. Als WordPress-internetbureau zijn we landelijk actief en kunnen we een nieuwe website voor je maken, of deze nu eenvoudig of complex is. We zijn transparant over de kosten die gepaard gaan met het laten maken van een nieuwe website.

WordPress-webshop laten bouwen

Naast websites kun je ons ook inschakelen voor het bouwen van een professionele webshop. Als WordPress-internetbureau ontwikkelen we moderne en winstgevende webwinkels. We besteden aandacht aan automatisering, SEO en conversieoptimalisatie (CRO), zodat jouw webshop gemakkelijk gevonden wordt en goede resultaten behaalt. Werk samen met JKC Media voor het laten bouwen van je webshop.

Kosten voor huisstijlontwerp

De eerste indruk is cruciaal voor elk bedrijf. Een professionele huisstijl is dan ook van groot belang. Bij JKC Media verzorgen we niet alleen webshops en websites, maar bieden we ook complete huisstijlontwerpen aan. De kosten voor een huisstijlontwerp vind je op onze website.

Content schrijven voor je website

Een website moet uiteraard voorzien zijn van relevante en actuele content. Het schrijven van content voor websites is ook een van onze diensten. Als je behoefte hebt aan hoogwaardige SEO-content voor je website, dan kun je bij ons terecht. We schrijven verschillende soorten content, waaronder webteksten, blogs en contentkalenders voor sociale media. Onze focus ligt op SEO, zodat de content echt waardevol is voor jouw bedrijf. Als je websiteteksten wilt laten schrijven, laat het ons weten en we zorgen ervoor. Daarnaast voeren we ook volledige SEO-campagnes uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *