Uitzendbureau Proton Group zorgt voor de perfecte match in de techniek

De wereld van de techniek verandert voortdurend. De vraag naar technisch personeel is enorm en groeit alleen maar. Het is dus erg belangrijk om de juiste matches te maken tussen werkgevers en werknemers. Uitzendbureau Proton Group B.V., gespecialiseerd in techniek, helpt bij dit proces. Als uitzendbureau in Eindhoven bieden wij onder andere vacatures in elektrotechniek, lassen, machinebouw en installatietechniek, en we staan klaar voor zowel werkgevers als werknemers.

Proton Group is al meer dan twee decennia actief als uitzendbureau in de technische sector in Eindhoven. Positiviteit staat bij ons voorop: we barsten van de energie. Als uitzendbureau in techniek zijn we gespecialiseerd in detachering en uitzending van technisch personeel. Onze vakmensen werken in branches zoals machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek. Je kunt ze door het hele land vinden, bijvoorbeeld bij vacatures voor werkvoorbereiders in Limburg of CNC-kanter vacatures in Tilburg.

Onze zoektocht naar enthousiaste collega’s met de juiste kennis gaat altijd door. Denk aan banen als lasser, werkvoorbereider (in de bouw of techniek), technisch tekenaar, machine-operator, loodgieter, CNC-operator, MIG/MAG-lasser of assemblagemedewerker. We hebben een uitdagende baan voor je, met een goed salaris. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, daarom helpen we je met coaching en opleiding. Op deze manier kun je jezelf ontwikkelen tot een topper in de techniek. Je werkt samen met collega’s aan geweldige projecten, in vaste dienstverbanden of als ZZP’er, bij onze opdrachtgevers. Vaak zijn dit bedrijven met specialisaties en een bekende naam in de omgeving. Proton heeft vacatures in verschillende provincies in Nederland, zoals Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland. Denk aan vacatures zoals werkvoorbereider in Tilburg, loodgieter in Rotterdam en elektromonteur in Limburg.

Als uitzendbureau hebben we diverse openstaande vacatures in de regio Eindhoven en daarbuiten, met name in de installatietechniek. Denk aan banen zoals zelfstandig engineer/tekenaar, installatiemonteur, elektromonteur en loodgieter. Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij ons terecht. Op deze manier maken wij de perfecte matches in de techniek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *