Welkom bij advocatenkantoor Blue Legal

Bij advocatenkantoor Blue Legal zijn we gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en privacy- en ICT-recht. Deze drie rechtsgebieden vormen onze kernexpertise als uw juridische partner voor zakelijke aangelegenheden.

Arbeidsrechtelijke expertise

In een organisatie spelen mensen en hun samenwerking een cruciale rol, en niets is zo complex als deze dynamiek. Daarom worden er talloze afspraken en voorschriften gemaakt. Onze arbeidsrechtspecialisten hebben een diepgaand begrip van deze regelingen. Als uw arbeidsrecht advocaat zorgt Blue Legal ervoor dat uw bedrijf op de juiste manier gestructureerd is. We verstrekken advies, begeleiden u en voeren onderhandelingen namens uw organisatie. Als de situatie erom vraagt, gaan we doelgericht voor u procederen. Ons advocatenkantoor herbergt alle vereiste expertise. Maar het is niet alleen onze juridische kennis die het verschil maakt; ook onze unieke aanpak speelt een rol. We werken altijd in teamverband en streven te allen tijde naar oplossingen die het beste zijn voor uw bedrijf.

Ondernemingsrechtelijke deskundigheid

Wat voor soort bedrijf u ook beheert, een degelijke juridische basis is van vitaal belang. Het runnen van een onderneming brengt altijd risico’s met zich mee, vaak van onverwachte aard. Elke nieuwe fase van uw bedrijf vereist een solide juridisch fundament. Een ondernemingsrecht advocaat – een jurist voor uw bedrijf – maakt hierin het verschil. Samen met u analyseren we de risico’s en kansen. Als advocaten en juristen richten we ons op structuren die klaar zijn voor de toekomst, inclusief de juiste overeenkomsten, governance en relaties met investeerders. Als in house jurist kiezen we met u de juiste koers, bijvoorbeeld met advies over incassoprocedures. Ook kunnen we juridische bijstand bieden in het Engels voor vraagstukken in het ondernemingsrecht, ook bekend als corporate law.

Privacy- en ICT-Recht advocaat

Met de groeiende trend van contracten die worden afgesloten zonder direct persoonlijk contact, worden speciale protocollen en regels van kracht. Een advocaat gespecialiseerd in privacy– en ICT-recht begrijpt deze protocollen tot in detail. Echter, het begrip van IT is net zo cruciaal voor een jurist. Technologische ontwikkelingen gaan vaak sneller dan de wetgeving. Bij Blue Legal begrijpen onze advocaten en juristen zowel de taal van technologie als de juridische aspecten, en kunnen ze deze complexe zaken helder uitleggen.

Aanvullende diensten

Door onze expertise in deze drie specialisaties biedt Blue Legal een breed scala aan diensten aan, waaronder onze “Blue Service” waarbij we een bedrijfsjurist/ legal counsel binnen uw organisatie leveren, vlotte reorganisatie met “Blue Reorganisatie” inclusief advies over reorganisatieregels, het afspiegelingsbeginsel voor het UWV en het sociaal plan bij reorganisatie, advies als M&A advocaat (een bedrijfsovername advies voor o.a. het personeel) bij een fusie of overname,, ondersteuning bij compliance en risk compliance met compliance checks, en advies en bijstand bij datalekken inclusief meldingen aan het datalekregister.

Welkom bij de expertise van advocatenkantoor Blue Legal – uw vertrouwde partner voor zakelijke juridische vraagstukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *