Inventus: technisch uitzendbureau

Bij Inventus, in de regio West-Brabant, gevestigd in Etten-Leur, staat het verbinden van mensen centraal. Met een ervaring van meer dan 15 jaar zijn we gespecialiseerd in detachering van personeel, uitzending en werving en selectie van personeel. Ons team is toegewijd aan het inspireren van kandidaten, vol energie, om het beste uit henzelf te halen voor passende werkuitdagingen en voortdurende groei. Met een vernieuwd team bieden we frisse perspectieven en ondersteuning. Onze intercedenten zoeken naar de meest geschikte vacatures in Brabant voor kandidaten in Etten-Leur en naburige regio’s. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we voor elke kandidaat de perfecte positie, zelfs voor bijvoorbeeld studenten op zoek naar werk. Het aanbod van ons uitzendbureau omvat niet alleen vacatures in Etten-Leur, maar ook in andere plaatsen zoals Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Klundert, Rucphen en Zevenbergen.

Een extra mogelijkheid die we bieden, is het gebruik van onze Talenten Motivatie Analyse tijdens sollicitatieprocessen. Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen deze methode toe te passen om de ideale kandidaat te vinden. Met behulp van de TMA worden de talenten en drijfveren van kandidaten helder in kaart gebracht. Hierdoor kunnen we gemakkelijker de juiste match vinden met een passend bedrijf. De resultaten van de TMA worden meegenomen in zaken zoals beroepskeuzes, ontwikkelingsplannen, selectiecriteria en re-integratievraagstukken. Dit is bijvoorbeeld van toepassing op vacatures zoals die voor administratief medewerker in Etten-Leur, evenals andere posities binnen de uitzendbranche.

Inventus: uitzendbureau gevestigd in Etten-Leur

Op onze website vind je alle actuele vacatures van Inventus. En dat zijn er behoorlijk wat. We bieden zowel parttime als fulltime banen, inclusief mogelijkheden voor studentenwerk. Het team van Inventus zet zich in om het juiste type werk voor jou te vinden, of dit nu werk in Etten-Leur is of elders in de regio. Met ons uitgebreide netwerk in de regio kunnen we voor elke kandidaat geschikt werk bij het juiste bedrijf vinden. Denk aan diverse functies, variƫrend van logistieke posities/werk in de logistiek/logistiek medewerkers zoals magazijnmedewerkers, operators, en productiemedewerkers, tot agrarische vacatures, commerciƫle functies en heftruckchauffeurs, zowel in Etten-Leur als omstreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *