Proton Group: jouw ideale partner voor technisch werk en werkgevers

Ben je een ervaren lasser, mechanisch monteur, of elektromonteur en zoek je naar interessante kansen in de technische sector? Of ben je als werkgever op zoek naar geschikt personeel in de techniek? Dan staat Proton Group, het vooraanstaande technisch uitzendbureau, voor je klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verbinden van technisch personeel aan gerenommeerde bedrijven in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en andere provincies.

Technisch uitzendbureau

Als uitzendbureau in de techniek, met bijzondere aandacht voor elektrotechniek, fungeren wij als de schakel tussen vakmensen en werkgevers. Onze vacatures bieden boeiende mogelijkheden in regio’s als Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, zowel voor vaste medewerkers als ZZP’ers. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons dynamische Proton-team, of je nu een lasser, mechanisch monteur, elektromonteur, of een andere technische professional bent.

Wat maakt Proton Group bijzonder? We zijn meer dan een standaard uitzendbureau; we vormen een team van enthousiaste professionals, zowel werkgevers als collega’s in de techniek. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we je als werkzoekende of werkgever persoonlijk begeleiden, met oog voor jouw specifieke behoeften.

Voor werkgevers

Zoek je als werkgever technisch personeel voor functies in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek? Proton Group staat paraat om snel en effectief de ideale kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Vul eenvoudig het formulier in op onze website, en wij gaan als bemiddelaar voor jou aan de slag, of je nu een vaste medewerker of een ZZP’er nodig hebt.

Voor werkzoekenden

Wil je jouw technische vaardigheden inzetten bij gerespecteerde bedrijven? Ontdek onze actuele vacatures in jouw regio, waaronder Eindhoven, en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur, en meer.

Proton Group: samen brengen we succesvol technisch talent en werkgevers bij elkaar. Word lid van ons team, bekijk onze vacatures en draag bij aan de toekomst van de techniek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *