Proton Group – voor o.a. technische zzp’ers

Ben je een technisch talent met bewezen vaardigheden? Bij Proton Group, ons gespecialiseerde uitzendbureau voor technisch personeel, streven we ernaar om jou als zelfstandige professional te verbinden met de perfecte werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en bekwame individuen om ons team te versterken. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare kansen bij ons bureau!

Kansen in de techniek

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, is Proton Group toegewijd aan het leveren van technisch personeel, inclusief zzp’ers. Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats terechtkomen. We richten ons op de dynamische technische sector en bieden vacatures aan in verschillende vakgebieden, zoals elektrotechniek en installatietechniek.

Vacatures in en rond Eindhoven

Onze activiteiten strekken zich uit vanuit het prachtige Brabant, met Eindhoven als een belangrijke locatie. Hoewel onze kantoren gevestigd zijn in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, komen onze collega’s en werkgevers uit alle delen van het land, waaronder regio’s buiten Brabant, Limburg en Zuid-Holland, zoals Zeeland, Utrecht en Groningen.

Zelfstandige opdrachten

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel bedienen we heel Nederland, met vacatures voor diverse technische functies, zoals zzp-werkvoorbereider (in Limburg), zzp-monteur, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter en lasser (ook voor zzp’ers).

Proton Group uitzendbureau: jouw partner in technische banen

Ontdek al onze vacatures, variërend van zzp-elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel verwelkomen we enthousiaste en deskundige collega’s die klaar zijn om aan de slag te gaan bij bedrijven in hun directe omgeving.

Word lid van het Proton Team – Laat snel van je horen! Ontdek de mogelijkheden bij ons uitzendbureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *