Ronde hulpstukken bestellen via Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie vindt u een uitgebreide selectie van hulpstukken voor ronde kanalen, ontworpen om uw ventilatiesysteem optimaal te laten presteren. De spiraalbuizen, ook wel bekend als spirobuizen, zijn de kern van ons aanbod en zorgen voor een vloeiende en efficiënte luchtstroom, wat essentieel is voor een goed functionerend systeem.

Eenvoudig verbinden en beschermen

Onze koppelstukken maken het verbinden van buizen en hulpstukken moeiteloos en zorgen voor een stevige verbinding tussen de buisuiteinden. Daarnaast bieden we een divers scala aan deksels om buizen af te sluiten en te beschermen tegen invloeden van buitenaf, die perfect passen op onze spiraalbuizen.

Bescherming tegen neerslag

Naast de verbindingshulpstukken bieden we oplossingen om neerslag te voorkomen. Onze stormkragen bieden een effectieve bescherming tegen regen bij dakdoorvoeren. Dakkappen/regenkappen en deflectorkappen zorgen ervoor dat regenwater buiten het kanaal blijft en veilig wordt afgevoerd. Onze dakdoorvoeren zijn speciaal ontworpen om een waterdichte afdichting op platte daken te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor ventilatie- en rookkanalen.

Functionele en duurzame oplossingen

Voor het verbinden van kanalen en hulpstukken bieden we verschillende oplossingen. Zadelstukken maken het mogelijk om buizen aan muren of plafonds te bevestigen, terwijl verloopstukken een naadloze overgang creëren tussen buizen van verschillende diameters. T-stukken, broekstukken en bochten bieden flexibiliteit bij het leiden van kanalen in verschillende richtingen.

Bij Lucht & Ventilatie vindt u hoogwaardige, functionele en duurzame producten die geschikt zijn voor zowel professionele installateurs als doe-het-zelvers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *