Een nieuwe website laten maken bij JKC Media gaat zo

Bij JKC Media geloven we sterk in een persoonlijke aanpak en streven we naar perfectie in elk project dat we aannemen. Onze werkwijze draait om transparantie, open communicatie en het leveren van hoogwaardige resultaten die tegemoetkomen aan de behoeften en doelen van onze klanten. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering van het eindproduct, staan we klaar om te luisteren, te adviseren en samen te werken aan een website of webshop die niet alleen indruk maakt, maar ook daadwerkelijk resultaten behaalt. Met een focus op creativiteit, betrouwbaarheid en efficiƫntie, zorgen we ervoor dat elk project een succes wordt.

1. Eerste kennismaking

Als jij besluit dat het tijd is voor een nieuwe website, ben je bij ons aan het juiste adres. Voel je vrij om contact op te nemen via telefoon, e-mail of zelfs per postduif, mocht dat je voorkeur hebben. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we jouw behoeften en ontvang je direct een indicatie van de kosten. Geen verrassingen, enkel helderheid.

2. Persoonlijk overleg

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom komen we graag bij jou langs. We luisteren naar jouw wensen en delen onze expertise. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakte offerte op en brainstormen we vrijblijvend over jouw concept en bedrijf. Onze samenwerking is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw bedrijf en onze expertise als WordPress internetbureau.

3. Offerte op maat

Na ons persoonlijke gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Hierin worden al jouw wensen en doelen, de technische eisen, onze aanpak en uiteraard de kosten voor het ontwikkelen van jouw website of webshop vermeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat we aan de slag gaan.

4. Start van het project

Voordat we daadwerkelijk beginnen met het bouwen van jouw website, voeren we een grondig SEO-onderzoek uit. Op die manier kunnen we de juiste zoekwoorden identificeren en ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines. Binnen twee weken presenteren we een functioneel ontwerp waarop je feedback kunt geven.

5. Optimalisatie en lancering

We blijven aanpassingen maken totdat jij volledig tevreden bent. Pas dan gaan we live. We controleren alles zorgvuldig en zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt in alle moderne browsers en goed vindbaar is in zoekmachines.

6. Nazorg en ondersteuning

Een website is nooit echt ‘klaar’. Daarom bieden we drie maanden gratis service en onderhoud na de lancering. We verzorgen back-ups, updates en zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien bieden we optionele onderhoudscontracten aan voor verdere optimalisatie en SEO-campagnes om je website nog beter vindbaar te maken.

Bij JKC Media streven we naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie, kwaliteit en jouw tevredenheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *