Ontdek onze landelijke vacatures bij Proton Group, het technisch uitzendbureau

Welkom bij Proton Group, dé bestemming voor technische vacatures door heel Nederland. Als vooraanstaand uitzendbureau in de technische sector, bieden wij diverse mogelijkheden in verschillende provincies en steden. Ons specialisme ligt in het verbinden van vakmensen en werkgevers binnen diverse technische vakgebieden, zoals elektrotechniek, lassen en mechanische montage. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je gegarandeerd een passende vacature die aansluit bij jouw vaardigheden en loopbaanwensen. Neem snel een kijkje bij al onze beschikbare vacatures.

  • In Noord-Brabant, waar technologische innovatie hoogtij viert, liggen er uitdagende kansen in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor CNC-kanters in Tilburg, waar je de kans krijgt om je expertise te laten zien bij gerenommeerde bedrijven in de metaalbewerking. Of wellicht spreekt de vacature voor werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg, of die voor elektromonteur in Eindhoven, je aan.
  • Ook in Limburg zijn er volop mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld reageren op vacatures voor werkvoorbereiders of elektromonteurs in Limburg, waar we op zoek zijn naar gedreven professionals die willen werken bij toonaangevende bedrijven in de regio.
  • Gelderland, met zijn bloeiende technologische sector, biedt eveneens diverse kansen voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een centrale rol speelt in zowel de logistieke als technische sector, hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Dan is onze vacature voor loodgieter in Rotterdam wellicht iets voor jou.
  • En laten we Zeeland niet vergeten, waar ook de technische sector volop in beweging is. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of als zzp’er aan de slag wilt, ons team staat klaar om je te begeleiden naar de juiste plek.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij bij Proton Group echte specialisten in onze branche. Met ons ervaren team en uitgebreide netwerk van werkgevers in de techniek, zorgen we ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Aarzel niet langer en sluit je aan bij ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *