Ben jij een lasser en zoek je een nieuwe uitdaging?

Bij Proton Group, een gerenommeerd technisch uitzendbureau, hebben we een uitgebreid aanbod aan aantrekkelijke lasser vacatures. Of je nu een allround lasser bent of gespecialiseerd als Mig Mag lasser, wij hebben de perfecte baan voor jou. Denk aan vacatures voor lassers in Eindhoven en andere steden. Onze vacatures bieden uitstekende verdiensten en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wacht niet langer en solliciteer direct op een van onze openstaande functies!

Wat doet een lasser?

Lassen is meer dan alleen het smelten van metaal. Een lasser bespreekt de werkzaamheden met leidinggevenden, bepaalt welke materialen en gereedschappen nodig zijn, en stelt deze correct af. Dit alles gebeurt met aandacht voor milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Herken jij jezelf hierin? Dan willen we graag van je horen!

Lasser vacatures: vind jouw perfecte match

Is lassen jouw passie? Zoek dan niet verder en bekijk onze openstaande vacatures. Wij zijn op zoek naar Mig Mag lassers met aantoonbare ervaring. Kun jij goed overweg met een lasbril en lasmal? Dan hebben wij diverse vacatures die bij jou passen. Onze website biedt gedetailleerde informatie over de functie, het salaris en de eisen waaraan je moet voldoen. Als onderdeel van Proton Group profiteer je van voordelen zoals een competitief salaris en een goede pensioenregeling.

Werkaanbod voor zzp lassers

Ben je een zelfstandige lasser? Ook dan ben je bij Proton Group aan het juiste adres. We hebben een breed scala aan zzp-opdrachten voor lassers, zodat je kunt werken aan projecten die bij jouw expertise passen. Of je nu een opdracht zoekt als Mig Mag lasser of een andere specialisatie hebt, bij ons vind je de juiste klus. Bekijk het zzp-aanbod voor lassers gezocht op onze website en reageer op de opdrachten die jou aanspreken.

Vacatures in Eindhoven en verder

Met kantoren in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zijn wij de verbindende schakel tussen werkgevers en werknemers in de technische sector. Onze lasser vacatures variëren van lasser tot constructiebankwerker en Mig Mag lasser. Of je nu in de regio Eindhoven wilt werken, of elders, wij hebben passende mogelijkheden voor je.

Technisch detacheringsbureau

Bij Proton Group begeleiden we al meer dan twintig jaar de juiste mensen naar de juiste plek. Als jong en flexibel bedrijf detacheren wij met veel energie technisch personeel door heel Nederland. Wij verbinden werkgevers en werknemers op een directe en eerlijke manier, wat resulteert in de beste match voor iedereen. Bekijk snel al onze lasser vacatures en vind jouw volgende uitdaging!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *